حفاری صنعتی

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

حفر چاه
حفر چاه (چاه آب) به صورت دستی یا ماشینی انجام می شود و چاه های آبی آب خود را از سفره های زیر زمینی تامین می کنند. حفر چاه آب برای مصارف آشامیدنی و کشاورزی و کارخانجات حفر می شود. حفر چاه خوب چاهی است که مقدار آب مورد نیاز را در مدتی نامحدود تامین نماید. برای حفر چاه (آب) خوب و کارآمد باید مشخصات هیدرولیکی آکویفروکار آئی هیدرولیکی از طریق تست های پمپاژ محاسبه شوند.

در زمان های قدیم چاه را به صورت دستی حفر می کردند. حفر چاه به صورت دستی به اینگونه بوده که میله چاه که به صورت افقی بوده به قطر استاندارد 90 سانتی متر و 100 سانتی متر حفر می شده و با گذشت زمان مقنی چاه به این موضوع آگاه شده که با زدن انبار کوچکی در انتهای چاه می توان( آب) بیشتری در چاه ذخیره کرد. در قدیم بعضی از قنات ها و چاه های قدیمی را از انتها چاه تا به بالا به شکل بسیار زیبایی آجر چینی و طوقه چینی کرده اند. در چرخه ی آب، آب های زیرزمینی و آب های سطحی بسیار مهم می باشند کیفیت آب های زیرزمینی به نوع و مدت زمان تمامی آب با خاک، رسوبات، سنگ ها، صخره‌ها و آلاینده های موجود در سفره های زیرزمینی و مسیر عبور آب بستگی دارد. هزینه حفر چاه به جنس زمین و متراژی که باید حفاری شود و منطقه ای که باید حفاری شود متفاوت می باشد. حفر چاه (آب ) حداقل 60 متر عمق باید داشته باشد و برای حفر چاه (آب) به تجهیزات حفاری تخصصی نیاز است بعد از حفر چاه یک پوشش محافظ باید همیشه در بخش بالایی سوراخ کنده شده قرار گیرد تا جلوی ورود آب های سطحی به درون چاه را بگیرد در برخی از چاه های آب در زمان حفر چاه یک فیلتر یا صافی درونی قرار می دهند تا آب و ماسه را از هم جداکند. برای بیرون کشیدن آب از چاه آب حفر شده به یک پمپ برای پمپاژ آب نیاز است. برای حفر چاه (آب) روش های زیادی وجود دارد که حفر چاه (آب) به روش دوار یکی از مرسوم ترین روش هاست از روش هیا دیگر می توان به ابزار کابلی، دستگاه حفاری چاه با فشار آب و میله حفاری اشاره کرد.

برای حفر چاه آب به روش دوار یک مته به نوک یک لوله حفاری وصل می شود زمانی که میله حفاری می چرخد تیغه مته به عنوان یک ماشین حفاری کار می کند مواد کنده شده از زمان حفار چاه به سمت بالا شستشو می شوند و توسط مایعی به نام گل حفاری می چرهد و به بیرون می رود از کاربرد دیگر گل حفاری می توان به خنک کننده و لغزان کننده مته حفاری اشاره کرد و همچنین اینکه به عنوان تثبیت کننده دیواره چاه استفاده می شود قبل از اینکه پوشش محافظ درون چاه قرار بگیرد از ریزش دیواره چاه جلوگیری می کند. برای حفر چاه در مناطق که دارای سنگ سخت می باشد از یک دکل حفاری استفاده می شود که توسط پمپ باد برای به کار انداختن یک چکش پرسی که سنگ ها را می شکند کار می کند. هوای فشرده سنگ های خرد شده و آبی که هنگام حفر چاه (آب) به درون چاه ریخته شده را به سطح زمین می فرستد. در هنگام حفر چاه باید برای ایمنی چاه اصولی رعایت شود در حفر چاه (آب) اگر نکات ایمنی رعایت نشود ممکن است خسارت های جبران ناپذیری به همراه داشته باشد از مقنی های با تجربه برای حفر چاه استفاده شود بعد از حفر چاه حتما صوقه چینی آن انجام پذیرد. کول گذاری چاه انجام شود کول از جنس سیمان می باشد که در اطراف میله چاه و در ارتفاع های مشخص قرار می گیرد. از کول برای جلوگیری از ریزش میله چاه استفاده می شود. گذاشتن هواکش در هنگام حفر چاه برای چاه برای تخلیه هوا و گازه های خطرناک درون چاه می باشد.

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال

تاریخچه صنعت حفاری چاه آب:

انسان از دیرباز برای به دست آوردن منابع خود دست به حفر چاه زده است. حفر چاه برای منظور خاصی اجرا می شود یکی از منابع که همیشه مورد توجه بوده و امروزه بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. مهم تر از همه آب آشامیدنی می باشد، با وجود اینکه بیش از 75% کره زمین را آب پوشانده دسترسی به آب آشامیدنی هر روز دشوارتر می شود. آب های زیرزمینی به خاطر عدم اختلاف با عوامل سطحی جز دسته آب های شیرینی است که می توان تنها بخشی از نیاز را برطرف نماید. چاه آب در واقع سازه ای می باشد که با حفر کردن ساخته می شود.حفاری چاه آب می تواند دستی یا مکانیکی(ماشینی یا پیشرفته ) باشد. هدف از حفاری چاه آب دسترسی به آب های زیرزمینی است. هزاران سال است که بشر از این طریق به آب مورد نیاز خود یعنی آب آشامیدنی دست پیدا کرده است و به خاطر چرخه حیات و بارش باران این منابع جز منابع تجدید پذیر هستند و در آن دسته قرار می گیرند. البته با توسعه بیش از حد و مدیریت ضعیف منابع آب این تجدید پذیری دچار مشکل شده  و احتمال دستیابی به این منابع سخت تر از قبل شده است. اولین چاه آب حدود 8000 سال قبل حفر شده است، در منطقه طلایی مانند: اورشلیم، هند و چین آثاری از حفاری چاه آب کشف شده است. به طور مثال در هند حفاری چاه آب به صورت دستی و با دست انجام می شده است. با استفاده از سنگ ها طی حفاری در مسیر پله هایی قرار می گرفت تا در نتیجه بتوان از طریق آن پله ها به چاه آب مورد نظر دسترسی پیدا کرد.یکی از عمیق ترین چاه آب حفر شده با دست، چاه وودلینگدین  واقع در برایتون انگلستان است. این چاه نزدیک 390 متر عمق دارد. حفاری چاه آب وودلینگدین که عمق آن به اندازه ی کاخ پادشاهی آن روزگاران بود، طی مدت 4 سال آن هم 24 ساعته و 7 روز هفته بدون هیچ گونه وقفه ای انجام می شد. امروزه می توان از این چاه با قدمت بازدید کرد. تا اوایل قرن نوزدهم میلادی، حفر چاه آب همچنان با استفاده از ابزار دستی انجام می گرفت سال 1808 میلادی بود که در ایالات متحده حفاری مکانیکی توسط برادران رافنر اختراع شد. حفر چاه برای دسترسی به آّب و نمک در غرب ویرجینیا به وسیله ی دستگاه مکانیکی برادران رافنرموفقیت آمیز بوده است. این اختراع یک اتفاق مهم در حفر یا حفاری چاه آب و به طور کل صنعت حفاری بود که بعدها به حفاری چاه نفت کشیده شد. در سال های 1820 و 1830 بود که اوگربورینگ پا به عرصه ی ظهور نهاد.

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

یکی از مهم ترین و واجب ترین نیازهای انسان آب می باشد.انسان برای تهیه آب از زمانهای قدیم به علت فراوانی آب از سرچشمه های کوه ها استفاده می کردند و به مرور زمان و افزایش جمعیت برای تهیه آب انسان مجبور شد ه است به قنات و چشمه های پایین کوه ها پناه ببرد تا منبع آب آشامیدنی خود را تامین نماید.متاسفانه با زیاد شدن جمعیت و استفاده های بیشتر از آب در صنعت کشاورزی و تولید برق در سد سازیها انسان با کمبود آب مواجع گردید .همین امر موجب شد تا بشر برای تامین آب شرب و حتی کشاورزی خود رو به حفاری چاه آب بیاورد.این نیاز به مرور زمان بیشتر و بیشتر گردید چرا که آب مورد احتیاج بشر بعلت استفاده های زیاد و تبخیر آن به خاطر گرمای زمین باعث کم شدن گردید و انسان مجبور شد رو به حفاری چاه آب بیاورد.حفاری چاه آب در زمانهای قدیم به دست خود انسان انجام می شد و عمق حفاری چاه های آب آن زمان بسیار کم بود تا جایی که متراژ چاه بیشتر از 30 الی 40 متر نمیشد.با پایین رفتن آب زیر زمینی بشر مجبور گردید تا عمق بیشتری را حفاری نماید به همین دلیل رو به تکنولوژی و ماشین های مکانیکی آورد.حفاری چاه آب به چندین روش مکانیکی انجام می شود .یکی از این روش ها حفاری ضربه ای و نوع دیگر آن حفاری روتاری می باشد که در این بحث به این مقوله ها  نمی پردازیم.حفاری چاه آب برای کشاورزان مقوله بسیار مهمی می باشد زیرا که یکی ازتامین کننده های آب کشاورزی از حفاری چاه آب ها است.در اکثر شهرها با جمعیت های فراوان یکی از موارد استفاده در تامین آب شرب حفاری چاه آب می باشد.ولی متاسفانه به خاطر افزایش چشمگیر جمعیت و اصراف بیش از حد در مصرف آب شرب در بعضی از مناطق حفاری چاه آب جوابگوی آن بخش نمی شود و می بایست عمق حفاری چاه آب را زیاد نمایند که این خود به محیط زیست (زمین) آسیب می رساند.

شرکت حفاری چاه آب چشمه آوران با کادری مجرب در زمینه حفاری چاه آبهای عمیق و نیمه عمیق و با دستگاه های پیشرفته آماده همکاری با شما پیمانکاران و کشاورزان عزیز است.

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

این روش روش حفاری چاه آب سنتی بوده که حفاری چاه آب توسط مقنی صورت می گیرد پس از پایان حفاری چاه آب به منظور جلوگیری از ریزش چاه آب، جدار داخلی چاه توسط بلوک های سیمانی حفر چاه آب استوانه ای حفر چاه آب عمیق بشکل کول پوشانده می شود روش حفاری دستی برای حفر چاه های آب سطحی و نیمه عمیق مناسب است.

حفاری چاه آب با دستگاه، حفاری چاه آب

این نوع سیستم حفاری چاه آب ابتدایی ترین نوع ابزار حفاری به شمار می رود که هنوز هم کاربرد دارد در این سیستم از نیروی انسانی به عنوان تامین کننده انرژی استفاده می شود و نیروی مکانیکی به کار گرفته نمی شود. در این سیستم کاربر با یک دست عامل نقوذی میله نوک دار یا قلمی و با دست دیگر به وسیله چکش یا پتک به سر میله ضربه وارد می کند و از این طریق حفاری چاه آب را انجام می دهد. سرعت نقوذ پذیری در این سیستم به دلیل کمی نیرو بسیار ناچیز و در مجموع بازدهی کم است. چناچه جنس زمین سفت و غیر ریزشی باشد عمق این چاهها را تا قبل از برخورد به سطح آب می توان تا بیش از یکصد متر ادامه داد. امروزه با کمک پمپ های کف کش می توان آب ورودی به چاه را به هنگام انجام عملیات حفاری چاه آب تخلیه و در نتیجه مقدار بیشتر در بخش آبده حفاری کرد. ضمنا از دستگاه دمنده هوا برای کمک به جریان تنفسی مقنی در ته چاه استفاده می شود. در زمینهای سست و ریزشی می توان دیواره چاه را با طوقه چینی و یا حتی بتن ریزی تثبیت کرد.مهمترین مزیت حفاری دستی چاه آب این است که پس از حفر چاه می توان درون چاه آب را جهت مناسب حفاری اقدام حفر چاه عمیق به حفر گالری افقی (کوره) نمود این کار باعث بهبود حفر چاه آب و آبدهی آن می شود.شرکت حفاری چاه آب چشمه آوران با مدیریت ولی آقا محمدی با برخورداری از تیم فنی و علمی مجرب با بیش از پنج دهه تجربه در زمینه ی حفاری چاه های عمیق و نیمه عمیق آب، لایروبی، کف شکنی و فرچه زنی و نصب و راه اندازی انواع پمپ های آب الکتروپمپ های شناور و شفت غلافت و کف کش و ارائه خدمات فنی و مشاوره ای جهت حفاری چاه های اب فعالیت می نماید. شرکت حفاری چاه آب چشمه آوران دارای رتبه ی پنج و صلاحیت حفاری چاه آب می باشدو با استفاده از کارگاه های مجهز و ماشین آلات حفاری روتاری و ضربه ای و با بهره گیری از تیم فنی و مهندسی متخصص خدمات قابل اطمینانی را برای مشتریان فراهم آورده است و همواره متعهد به ارائه راه حل ها و خدمات ایده آل با در نظر گرفتن سیستم و شرایط مشتریان می باشد.نیروهای مجرب و آموزش دیده شرکت حفاری چاه آب چشمه آوران قادر به حفاری چاه های عمیق و نصب و راه اندازی انواع پمپ های آب در کوتاه ترین زمان و بالاترین کیفیت می باشد. این شرکت در طول پنج دهه فعالیت خود بیش از هزاران پروژه حفاری چاه آب در کارنامه خود داشته و از این بابت نامی شناخته شده در این صنعت می باشدو نیز این شرکت جزء انجمن صنفی حفاران نمونه تهران می باشد.

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

حفاری چاه آب، حفاری چاه آب با دستگاه

کارخانه ها و شرکت های بزرگ که مصرف آن ها بسیار زیاد است می توانند با مراجعه با امور آب مجوز حفاری صنعتی را بگیرند.حفاری صنعتی مصرف آب آنها به نسبت کشاورزی کم تر است.اغلب برای شست و شوی دستگاه و خوراک استفاده می شود. در حفاری صنعتی باید کیفیت آب چاه بسیار خوب باشد یا اگر کیفیت آن خوب نیست باید از دستگاه های تصفیه ی آب استفاده کنند زیرا اغلب برای خوردن افراد کارخانه مورد استفاده قرار می گیرند. در حفاری صنعتی پمپ های چاه و لوله های چاه اغلب 4 اینج به پایین است زیرا مصرف زیادی ندارند.

حفاری چاه آب، حفر چاه آب، حفاری چاه آب با دستگاه

شرکت حفاری چاه آب چشمه آوران با مجهزترین و به روزترین تجهیزات حفاری آب و با مجرب ترین و بهترین تکنسین ها آماده عقد قرارداد با تمامی ارگانها، شرکتها، کشاورزان عزیز است.

تماس تلفنی